Saturday, April 1, 2017

Dare to be different – 2


Även om det är ljusare nu efter att vi ställde om till sommartid förra helgen så är det ändå så att det är mörkare på kvällen och reflexer är så viktigt. Jag tror inte man tänker på det förrän man själv kör bil och ser folk som har reflexer och man blir så glad för de syns.
Although it is brighter now after we turned to summer time last weekend it's still darker in the evening and reflectors are so important. I don't think you think about it until you run the car and see people who have the reflectors and you become so happy they are visible.

Jag har både reflexväst och reflexer när jag cyklar. Nu tänkte jag dekorera min cykelkorg med några blommor och vad passar då bättre än att ha ett reflextyg som botten. Inte för att det är ersättning för vanliga reflexer men ett fint komplement.

I have both reflective vest and reflectors when I ride my bike. Now I thought I’d decorate my bicycle basket with a few flowers and what better than to have a reflective fabric bottom. Not that it is a substitute for the normal reflectors but a nice complement.

Detta blev alltså resultatet av de blomknappar jag visade igår. Istället för vanligt tyg i applikationen så använde jag reflextyg. Baksidan använde jag en vaxduk av tyg.
This was thus the result of the floral buttons I showed yesterday. Instead of the usual fabric as appliqué I used reflective fabric. For the back, I used an oilcloth fabric.

Designs from Stickbaer.de

No comments:

Post a Comment